Elérhetőségek:
06-20/359-13-31
ring.istvan66@gmail.com

Motoros vőfélyMotoros vőfély
Motoros vőfély

Az utóbbi évdizedekben nagyon megváltozott az életvitelünk. Más normák szerint éljük mindennapjainkat mint pár évtizeddel ezelőtt. A technika és a média fejlődése, átalakulása nagyban befolyásolta életünket. Gondoljunk csak arra, hogy a híradások manapság percek alatt tudósítanak minden eseményről, így az információ szinte a megtörténés pillanatában eljut hozzánk. Régen a napilapokból lehetett leggyorsabban értesülni az aktualitásokról, ma egy kattintás a világhálón és máris látjuk filmben, képben, halljuk hangaban az esemény történéseit.

Vőlegény motoron
Vőlegény motoron

A felgyorsult világ magánéletünkre, szabadidőnkre is nagy hatást gyakorol. Ma már nem gyufacimkét, vagy jelvényt gyűjtenek az emberek, hanem közösségi oldalakat bújnak, vagy fecsegnek a világhálón. Kibővült a hobby tevékenységek lehetőségtára. Ami nem is olyan régen még extrém szabadidős tevékenység volt, ma már természetes hobby. Gondoljunk csak arra, hogy a búvárkodás, léghajózás, repülés, vitorlázás, autóversenyzés, motorversenyzés...stb. manapság átlagos szabadidő eltöltésnek minősül.

Az ifjú pár járműve
Az ifjú pár járműve

Egyre nagyobb a tábora a motorkerékpárok szerelemseinek is. Így érthető az is, hogy a motorosok közül többen úgy döntenek, kedvenc járművük nyergében teszik meg az utat a házasság bevezető ösvényén is. Csodálatos érzés a feldíszített motorok között jókedvű, baráti társaságban várni az indulás pillanatát, majd a gépek robajának kíséretében elkísérni az ifjú párt a házasságkötés, majd a lakodalom színhelyére..

Motoros esküvő
Motoros esküvő

Úgy gondolom, a motoros esküvőn különösen nagy szerepe van a vőfélynek, a MOTOROS VŐFÉLYNEK, hiszen egy ilyen különleges napon nem szabad az eseményeket esetlegesen megvalósulónak hagyni, hanem minden pillanatnak precízen irányítottnak kell lenni. Természetesen az a legjobb, ha ebből az irányításból a násznép csak keveset vesz észre, de tapasztalja, hogy minden tökéletes rendben zajlik. Többen felkértek már, hogy restaurált oldalkocsia Pannonia TLF veterán motorkerékpárommal vezessem az esküvői menetet. Örömmel tettem, hiszen nem mindennapi élményben lehetett részem.


Összefoglalva egy mondatban:

HA MOTOROS EKÜVŐ, AKKOR MOTOROS VŐFÉLY!


Média szereplés:

Motoros vőfély a Mokkában

Az ország első motoros vőfélye