Elérhetőségek:
06-20/359-13-31
ring.istvan66@gmail.com


További galériák:

- 2010


Referenciák, avagy merre járt a Kackiás Verklis


=== == = Elnézését kérem, az oldal feltöltés, átalakítás alatt áll = == ===KEDVES LÁTOGATÓ!

Az oldalon mindíg csak az 5 legutoljára feltöltött kép galéria látható. Amennyiben a régebben feltöltött kép galériákat szeretné megtekinteni, azokat a bal oldali oldalsávban találja, évenkénti elrendezésben.


Pannoniával a 66-os úton

A TV2 keresett egy oldalkocsis Pannoniát filmforgatás céljára. Mint kiderűlt, több veterán klub is az én motoromat ajánlotta figyelmükbe. Nagy élmény volt a forgatás, hiszen nem csak részesei lehettünk az eseménynek, de beláttunk a kulisszák mögé... Kellemes két napot töltöttünk Andrással, Csabával a stábbal. Szimpatikus, kedves embereket ismertünk meg mindegyikük személyében.


Oldtimer minősítő vizsga Kaposváron

Izgalommal indultam el reggel 5.30-kor Kaposvárra. Tisztában voltam ugyan azzal, hogy motorkerékpáromat a tőlem elvárható legnagyobb alapossággal restauráltam, mégis ez a nap komoly fordulatot hozott a jármű életében. A Veterán Minősítő Vizsga, mint tudva levő két esélyes. Igaz, bíztam a sikerben, mégis ott volt a másik lehetőség... Amikor a bizottság megszemlére az 1960-as oldalkocsis Pannonia TLF-et, elismerően nyilatkozott munkámról. Miután végetért a minősítő vizsga, a kaposvári veteránosok jó szervezésének köszönhetően a helyi NKH-nál a műszaki vizsgára is sor kerűlt. Egy nap alatt minden elintéződött, ezután "már csak" a Központi Okmányirodában kellett ügyintézni. Az volt csak igazán komoly feladat...


AWO - Simson Találkozó Debrecenben

Pénteken reggel útraketünk, irány Debrecen. Hárma, három motorral hiszen Ágika a Suzuki chopper nyergében vállalkozott az útra. Természetesen kedvesem és én saját Pannonia motorjainkat lovagoltuk. Útközben majdnem kiszáradtak a tankjaink, hiszen Debrecen előtt a 4-es úton az utolsó 40 km-en nem találtunk benzinkutat. Végül szerencsésen megérkeztünk. Nagyon jó társaságban töltöttük el a hétvégét. Túráztunk, beszélgettünk, játszottunk, remekül éreztük magunkat. Az oldalkocsis TLF hátsó kerekéből kiszakadt 9 küllő, így ki kellett cserélni az oldalkocsi kerekével. Hazafele útba vettük Békést ahol Csatári Sanyi barátomék nem törődva a vasárnapi pihenőnappal, soron kívül újra küllőzték a kerekemet, hogy biztonságosan hazamotorozhassak.


Veterán motoros találkozó Tapolca-Diszelben

Még soha sem jártunk Tapolcán. Életem párjának Pannonia T1 - Motorkuli fogata egy hónapja esett át az újáélesztés utáni első műszaki vizsgáján. Kedvesem élete első önálló motoros útját tette meg. Csodálatos érzés volt, hogy mindketten külön-külön, saját Pannonia nyergében tehettük meg az utat. Balogh Sanyi és családja akik 2002-ben már részt vettek a diszeli találkozón annyi jót meséltek az eseményről, hogy úgy döntöttünk nem csak részt veszünk a szombati rendezvényen, hanem már pénteken sátrat verünk a diszeli réten. Sok kedves, rendes emberrel ismerkedtünk meg, akikhez azóta baráti szálak kötnek bennünket. Életünk egyik legemlékezetesebb három napja volt ez a júniusi hétvége.


Az első veteránbörze Tapolcán

Tapolca környékén nagyon sok veterán motor tulajdonos lakik. A Diszeli-Rozsdamarók minden évben rendeznek veterán motoros találkozót a nap-éjj egyenlőség időpontja táján. Veterán börze azonban legközelebb Győrben szokott lenni. Tuba Imre lelkes tapolcai veterános úgy gondolta megérdemelné a város és környéke veterános társadalma, hogy Tapolcán is rendszeresen megrendezésre kerüljön veterán börze. Az első 2006. május 27-én reggel nyitotta kapuit. A 175 Km-es távból 160 km-t szakadó esőben tettem meg. Az oldalkocsis Pannonia TLF derekasan helyt állt a mostoha időjárás ellenére is, de mire a börzére értem beázott a ruhám. Nem voltunk sokan, de remek nap volt.